неделя, 18 октомври 2015 г.

За нашите приятели отвъд океана, ще остане, само настаняването.




Има едно елегантно и хуманно решение, за справяне с мигранската инвазия! Натоварваме на кораби и самолети, всички "прекрасни" емигранти и ги пращаме на САЩ! В крайна сметка, всички "пролетни революции" и войни за "демокрация" си бяха създадени и проведени от САЩ и техният пудел Великобритания. Следователно, е справедливо , сега да си понесат последствията.
Тъй като европейските чиновници, набедени за лидери от медиите, са на пряко подчинение, към Вашингтон, трябва ние гражданите на Европа,да вземем инициативата.
Прилагайки пряка демокрация, чрез европейска подписка. Сигурен съм, че за седмица, европейските граждани подписали тази инициатива ще надхвърлят, бройката, на подписалите подписката, срещу заробващото трансатлантическо споразумение.
Понеже, на хартия и по етикет се водим демократична общност, ще трябва да се съобразят с решението ни.Тъй като демократичните САЩ, разполагат с безброй незаселени територии, за разлика от малка и пренаселена Европа, да се надяваме на евроатлантическо разбиране и отговорност, към предизвиканите от тях катаклизми. 
От наша страна, ние ще се уверим, че новите американци ще са само представители на "умерените" терористи. Така или иначе са си техни хора. Разбира се, част от новите американци, може да бъдат заселени в централата на ООН и офисите на Хелзински комитет и други подобни благи организации, които ще имат възможност нагледно да докажат своята хуманност.
Не на думи, а с дела. В знак на съпричастност, ние европейските граждани ще съберем дарения, за построяване, на поне хиляда джамии. Като поне две ще са във Вашингтон и по няколко във всяка щатска столица. Така ще помогнем, за разпространяването на духа на мултикултурализма. Листовките и пътните също ще ги платим ние.Няма да забравим всички инструкции и упътвания, как да се възползват бежанците от Афганистан, Ирак, Сирия, Мароко, Египет, Алжир и Марс, от социалните предимства, на нашият съюзник и радетел за демокрация.
За нашите приятели отвъд океана, ще остане, само настаняването.
Едва ли, нашите толерантни съюзници, ще имат нещо против! Нали, САЩ са родината на емигрантите и бежанците. Нека им помогнем, да си попълнят редиците.
Умерените терористи ще се зарадват, да се срещнат, със своите благодетели.

Тодор Галмадиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар