понеделник, 16 март 2015 г.





Международният валутен фонд (МВФ) е световна организация, чиято основна роля е да следи финансовата и платежната стабилност на държавите, които са нейни членове, както и да работи с развиващите се държави и да им помага да постигнат добри макроикономически показатели.
Това е официалната версия. Сега да видим реалността, чрез фактите:
За Международния валутен фонд и Световната банка понятието ,,демокрация" е една игра с прекрасни резултати за тях не само в Африка, Европа, но и в цял свят. Когато тези две институции бяха основани през 1944г., никой  не бе консултиран, както и до днес не консултират никого. Когато някое управление се смени, те изпращат незабавно своите хора да продиктуват на новото правителство каква политика да следва.
   Управляващите не трябва да мислят, защото банките не желаят те да мислят. Те искат ние да поставим нашия мозък в хладилника или фризера. Ако някой покаже и най-малкия признак на мислене: ,,Вие не сте добър." И ето срещу кое трябва да се борим.
   МВФ и Световната банка имат много префинени начини да ни лишават от нашия национален суверенитет и от нашите граждански права. Ако на България й е необходим някакъв заем и отиде в Ню Йорк или Вашингтон в някоя от големите банки като Чез Манхатън, Ситибанк или Химическата, те веднага ще ви препратят до Световната банка, която си има свои изпитани начини да ви изнуди. Това е един голям картел, в който всеки си гледа своите работи и изпълнява строго определен план на действие, наложен от една много малка върхушка.
 Днес състоянието на света е такова, че без користната помощ на МВФ и на Международната банка той не може да съществува. До такава степен са обхванали всичко, че без тяхно разрешение не можете да разходвате повече пари за медицинска помощ;

          Вие не можете да построите този язовир; вие не можете да инвестирате в тази алуминиев рафинерия. Вие ще направите това и това! Вие луди ли сте? Много добре знаете, че ни дължите, и се налага да вземете заем от нас, за да погасите старото си задължение.
   И винаги се взима срещу старото, което никога не свършва.
   Има ли още някой, който да не знае, че единственият най-опасен неприятел на всяка държава е убийствената програма на МВФ, която осквернява и нарушава съществуването на всяка независима национална страна.

Политиката на МВФ разрушава и унищожава държавите. Унищожиха Сомалия, Ангола  и много други, а сега се насочват към Източна Европа. Държавите и населението обедняват, докато те се обогатяват. Петролът е на свършване и земните недра са вече почти празни. Дървеният материал е вече експлоатиран, рибата е на изчезване. Безогледно всичко се експлоатира, а населението остава все още много бедно. Главната причина за това е незнанието. Ние все още не познаваме самата истина. ,,Те" правят всичко възможно да ни държат несведущи, за да ни държат бедни. Ние сме бедни, защото сме изостанали. Ние сме изостанали, защото сме бедни. С една ръка много щедро ни внесоха ,,демокрацията"а с другата много щедро ни отнеха всичко. Това, което до вчера поне бе държавна собственост, сега постепенно изчезва.
   Трудно е човек да пътува сам! Някои вече са поели ангажимента да пропътуват този последен километър. С вас или без вас те ще го пропътуват сами. Но вашето присъствие е това, което ще реши.

Няма коментари:

Публикуване на коментар