събота, 1 август 2015 г.

Тровят ви!


Едва ли  има някой, на който да не му е направило впечатление, гледайки американски сериал, или филм, колко добре изглеждат всички. Ако не сте посещавали САЩ има голяма вероятност, да си помислите, че всички американки и американци са маниаци на тема спорт и перфектна външност. Във всеки тийнеджърски филм, всички момичета и момчета в уж средно статистическо училище, изглеждат като участници в кастинг за модели. Всъщност, е точно така. Дори актьорите, изпълняващи второстепенни и третостепенни роли са минали през кастинг за добра външност. Така де, красотата продава. Кой би искал да гледа средностатистически изглеждащи герои и героини.Упорито създаваната , изкривена представа за красивите американци, е само част от клишираните модели налагани от Холивуд! Същата, като правилото шефът на полицията, главната прокуратура, или каквото там се сетите, да е чернокож. Но да се върнем на наднорменото тегло и храненето, на американците.Всеки, който е посещавал САЩ, неминуемо е изпадал в естетически шок, при вида на преобладаващият брой хора със свръх наднормено тегло. Едва, една нищожна част от населението им е с нормално тегло. Не повече от 15%.
 Няма такова животно, като американска кухня. Дори прословутият хамбургер не е американско изобретение, а римско. Да, точно така. Още в древен Рим са приготвяли хамбургери, особено силно консумирани, по време на гладиаторските игри. Нищо ново под слънцето!
По-лошото е че свръх теглото е само върхът на айсберга.Истината е, че в САЩ се консумират най-вредните и некачествени храни. В земята на неограничените възможности, няма никакви ограничения и за вредните храни. Нещо повече. Всякаква публикация, или крехък протест, срещу прословутите Е-та, или хормони, с които се третират храните, бързо се потушават. Толкова и за свободното слово!
Но, какво ни интересува САЩ! Нали, това си е тяхна работа.
Всъщност, се оказва, че това е и наша работа. Защото, прословутите Е-та, отдавна са и в нашата храна.Един български учен,доц. Георги Милошев, предупреди, че след направени изследвания е установено, че няма безвредни Е-та! Няма! Каквото и да ви говорят и успокояват, лъжат ви! А ви лъжат, защото са замесени сериозни корпоративни интереси, на един свръх печеливш бизнес. Никой не се интересува за вашето здраве. Нито, колко ще живеете. Хората, отдавна са превърнати в дресирани консуматори, чиято единствена роля е да харчат и боледуват, отново за да харчат.
Известният английски готвач Джейми Оливър спечели дългогодишната битка, с гиганта Макдоналдс.След като показа и доказа, как негодното месо се третира с амониев хидроокис и след това се ползва за приготвянето на хамбургери. Същото се отнася и за хлебчетата, картофките и всичко , което се предлага от веригата. Ако, беше само това, добре. Проблемът е че злоупотребите във въпросната верига не са изолиран случай. Това е масова практика.Най-странното е, че хората продължавайки да консумират вредните, дори отровни храни, наивно вярвайки че нещата са силно преувеличени. Защото, нали имаме държавни органи, контрол и прочие институции, бдящи, над нашето здраве.
Всъщност съществуването на "зелени човечета" е по-вероятно, отколкото грижата на корпорациите, за вашето здраве. Абсолютно самоубийство е, да делегираме грижата за собственото си  здраве на някой друг. Чисто самоубийство. единственият начин да се предпазим е бойкота на подобни хранителни вериги и  компании. И разбира се, настояване за забрана на доказано вредни, дори отровни вещества, които масово се слагат в храната, с цел по-висока печалба.
Ако ви е направило впечатление, че масово расте броят на редица заболявания, като рак, диабет, различни синдроми във все по-ранна възраст у ваши познати и техните деца. то причината е във въпросните Е-та и останалите добавки. Малко известен факт е, че обществата, които живеят в доста първобитни условия, като южноамериканските индианци, не боледуват от диабет, сърдечна недостатъчност, високо кръвно, стрес, артериосклероза, рак, разширени вени и още цял списък заболявания, които ние приемаме за зловеща даденост. Оказва се, че повечето заболявания са причинени от храната ни, или по-скоро от добавките в нея.
Тровят ви!
Съвсем съзнателно и умишлено! А, после предават щафетата на фармацевтичните компании, които ви доизтискват , докато умрете.Така работи системата.Вие сте просто статистическа единица, от която трябва да се извлекат максимални печалби, преди да ви захвърлят.
Да ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар